Varför välja Grundström som leverantör av ventilationsprodukter?

Ett högkvalitativt och brett utbud av ventilationskanaler – många fördelar när du väljer oss:

Förutom stort kunnande, lång erfarenhet och ett brett återförsäljarnät över hela Sverige så finns det fler anledningar att välja ventilationskanaler från Grundström. Vi ligger i framkant när det gäller produktutveckling, där vi samarbetar med konsulter och installatörer. Några fördelar med att välja oss som leverantör:

1. Kanalsystem testade och typgodkända av RISE

Våra standardkanalsystem är testade och typgodkända av RISE för täthetsklass D enligt standard EN 1507:2006. Kanaler och kanaldetaljer är tillverkade i enighet med typgodkännande SC0971-13.

RISEResearch Institutes of Sweden AB – är ett svenskt statligt forskningsinstitut som arbetar för innovationsutveckling och hållbar tillväxt. RISEs verksamhetsområde är industriforskning och innovation och de utför även provning och certifiering.Våra kanalsystem är testade och typgodkända av RISE
Våra standardkanalsystem är testade och typgodkända av RISE.

2. Förenklad montering ger lägre kostnad

Kanalerna har ett stabilt skarvsystem för enkel, flexibel och snabb montering. Detta introducerades redan år 2009.

Tätningslist monteras direkt på kanalen vid tillverkning vilket ger en mer enhetlig och monteringsvänlig kvalitet. Det medför lägre installationskostnader och färre anmärkningar vid besiktningar.

3. Snabba och flexibla med jämn kvalitet

Vi kan skicka passbitar samma dag som de beställs. Exakt samma kanalsystem och kvalitet, oavsett vilken av våra produktionsanläggningar det levereras ifrån.

4. Våra ventilationsprodukter tillverkas så nära kunden som möjligt

Vi väljer alltid att tillverka produkterna optimalt så att det blir kortast och därmed billigast möjliga transport från produktion till byggarbetsplats. Genom att vi under 2018 etablerade oss med en verkstad i Stockholm så har vi ännu större möjlighet att tillgodose våra kunders behov av ventilationskanaler och förkorta transportsträckorna.

5. Bra service och hög kvalitet är vår styrka

Du kan få hjälp med att göra kompletta beställningar utifrån installatörens ritningar. Vi arbetar hela tiden för att optimera kvaliteten på våra produkter och våra leveranser.

Vi är bra på att lyssna och därigenom skapa ännu närmare relationer med dig som kund för att nå gemensam framgång.

Vill du veta mer om våra ventilationsprodukter?

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion kring era behov och hur vi kan hjälpa till med en effektiv ventilationslösning!