Om Grundström i Lomma AB

Grundström i Lomma AB är ett innovativt och expanderande företag som producerar, lagerhåller och säljer helhetslösningar för ventilationsbranschen. Namnet Grundström borgar för hög kvalitet och säkra snabba leveranser. Vi finns i nya moderna lokaler i Lomma och Stockholm.

Grundström erbjuder helhetslösningar inom ventilation

Grundström i Lomma AB är ett spännande, innovativt och expanderande företag som producerar, lagerhåller och säljer helhetslösningar för ventilationsbranschen.

Svenskägt bolag med lång erfarenhet av ventilationsbranschen

Vi har en lång historia med – i skrivande stund – nästan 70 år inom ventilationsbranschen och är ett 100% svenskägt aktiebolag med kontor och verkstäder i Lomma och Stockholm samt ett brett återförsäljarnät i hela Sverige.

En av Sveriges största återförsäljare och tillverkare av kanalsystem

Grundström är en av Sveriges största återförsäljare och tillverkare av cirkulära- och rektangulära kanalsystem i galvaniserat, aluzink och rostfritt syrabeständigt stål.

Grundström – en av Sveriges största återförsäljare och tillverkare av kanalsystem
Grundström – en av Sveriges största återförsäljare och tillverkare av kanalsystem. Här vår verkstad i Lomma.

Brett utbud av tekniska produkter inom ventilation

Förutom kanalsystem har vi ett brett utbud av tekniska produkter inom såväl brandventilation som komfort- och industriventilation.

Grundströms produkter är typgodkända av RISE och vi ligger i framkant när det gäller produktutveckling i samarbete med konsulter och installatörer.

Läs mer om fördelarna med att välja Grundström →

Hög kvalitet och säkra, snabba leveranser

Vi förser ventilationsbranschen med högkvalitativa ventilationskanaler och specialdetaljer. Ända sedan starten är namnet Grundström känt för hög kvalitet och säkra snabba leveranser.

Grundström kan även erbjuda transporter över hela Sverige. Läs mer om våra transport- och logistiklösningar →

Verkstäder i både Stockholm och Lomma

På grund av stor efterfrågan och för att bättre täcka den svenska marknaden etablerade sig Grundström våren 2018 i Tyresö, Stockholm. Vi finns nu i nya moderna lokaler i både Stockholm och Lomma.

Numera produceras alltså våra välkända, högkvalitativa ventilationskanaler även i Stockholm, vilket innebär att vi kommit närmare våra kunder.

Platt och dynamisk organisationsstruktur för ökad flexibilitet

Vi har en platt, dynamisk, innovativ och energisk organisationsstruktur där vi lyssnar på kundernas behov och önskemål. Det medför också att vi har en mycket hög grad av flexibilitet gentemot marknaden. Se våra ledstjärnor →

Vi levererar alltid i tid

Att berätta om alla fördelar med att anlita Grundström för ditt ventilationsprojekt utmynnar i slutänden i en enda sak: Vi i levererar alltid i tid och i förväntad produktkvalitet.

Informera oss om dina behov och önskemål så löser vi det.

Kontakta oss redan i dag!

Låter våra ventilationsprodukter intressanta? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning och ytterligare information.